Czy ktoś z Was kupował opony dragą wysyłkową z www.opony.com.pl lub www.opony.pl. Ceny są znacznie mniejsze niż proponuje mi wulkanizotor.
Możesz też znaleść intersujące Cię opony na w/w stronach, a potem te same u jakiegoś wulkanizatora i jak będzie różnica w cenie to sie targować i pokazać gdzie jest taniej, często wtedy sprzedawca spuszcza cenę i jeszcze za montaż nie bierze.
W tamtym roku tak kupiłem swój zestaw, opony + felgi k
Czy ktoś z Was kupował opony dragą wysyłkową z www.opony.com.pl lub www.opony.pl. Ceny są znacznie mniejsze niż proponuje mi wulkanizotor.
Ja kupowałem na www.opony.com.pl w zeszłym roku po bardzo atrakcyjnej cenie i bez problemów. Płatne przy odbiorze, oglądasz dokładnie towar przed zapłatą także no problem.
Generalnie na internecie jest taniej, ale są wyjątki np. często są promocje w zakładach typu 4 opona gratis i wtedy różncia ceny jest na poziomie kosztu założenia, więc nie opłaca się z internetu kupować. Rozejrzyj się po okolicznych zakładach zanim kupisz na internecie
Bareq, http://maicroft.octaviaclub.pl/OCP/lapy.jpg cos z tego rysunku kazal Ci wymienic bo do konca nie kumam czy tuleje czy gume przy stabilizatorze (tego na rysunku nie ma)
Jednak zmień opony na inne ja tak zrobiłem podmieniłem u walkanizatora na zimówki i matadory z oczu mi znikły a letnie kupiłem klebery i spoko nie mam problemów. mam może słaby silnik ale przy 140 nic takiego nigdy nie czułem
w tym roku już nie będzie wyjścia, jak się uda to będą 17" , a jak nie to kupie jakieś porządne 15".
Maicroft Wydaje mi sie ze na tym rysunku to jest element oznaczony nr 2, ale moze to byc jeszcze calkiem podobna do niego tuleja co jest w wahaczu, widze ze oba elementy znajduja sie blisko siebie wiec ciezko mi powiedziec, kanalu nie mam a nie bede sie taplal w blocie przeca
Komentarz